06 – 127 13 015 info@ludolfniemeijer.nl Ockeweer 1, 9679 LA Scheemda

Logo
24athome logo
Menu

Een handicap

Heb je een handicap? Dan kun je ook bij ons terecht.

Er zijn natuurlijk heel veel handicaps, want elk persoon is een individu. Wil je precies weten of je bij ons kan lessen, dan is het beter even te bellen en kunnen we dit persoonlijk bespreken.

We hebben ervaring met de volgende handicaps:

Uitval door hersen infarct of hersen bloeding. Het is per persoon welke uitval je hebt, maar linkszijdige of rechtszijdige verlamming hebben we ervaring mee. Je moet dan denken dat we in de automaat alles naar 1 zijde kunnen aanpassen. En we leren jou de eenhandige stuurtechniek.

Problemen met de ogen. We hebben goede contacten met Visio in Haren en we zijn gecertificeerd je te leren rijden met een bioptic bril. Wat verder veel vaker voor komt is Nystagmus en Hemianopsie, ook daar hebben we veel ervaring mee.

Verlamming van beide benen of slechte of geen controle over de benen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld ook denken aan MS. In deze situaties gaan we meestal over naar volledige handbediening.

Verder is een autisme in het verkeer ook een handicap. Als een schakelauto dan niet lukt, kunnen we zo overstappen op de automaat. Het CBR controleert wat wel en niet kan. We hebben ervaring met PDD-NOS en Syndroom van Asperger.

Je ziet wel dat er veel mogelijkheden zijn en proberen kan altijd.

Copyright 2016 - 2023 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren